Anahtar Kelimeler: doktor öğretmen

GÜNDEM - Şırnak´ın Silopi ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Enes Başak, köy öğrencilerini sınavlara hazırlamak için yoğun çaba gösteriyor. Haftanın 5 gününü hastalarına, 1 gününü de öğrencilere ayıran Başak, başlattığı kampanya sayesinde de öğrencilerin kaynak kitap ihtiyaçlarını gideriyor. Dr. Başak, hem doktor hem de öğretmen olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtiyor.

Hem doktor hem de öğretmen - Tıkla İzle

Şırnak´ın Silopi ilçesine bağlı Verimli köyüne Ocak ayında aile hekimi olarak atanan Dr. Enes Başar, sadece doktorluk değil, öğretmenlik de yapıyor. Haftanın 5 günü hastalarıyla ilgilenen Dr. Başar, hafta sonu izninin bir gününü ise köydeki öğrencilere ayırdı. Sınavlara hazırlanan öğrencilere kurs veren Dr. Başar, sosyal medyada başlattığı kampanya sayesinde ise öğrencilerin kaynak kitap ihtiyaçlarını gideriyor. Kurs açma fikrinin sağlık ocağına gelen öğrencilerin kendisine soru sorması üzerine oluştuğunu anlatan Dr. Başar, ?Köy okulunda TEOG kurslarının verildiğini bildiğimiz için sınıf açmaya karar verdik. Okulu müdürü ile görüştükten sonra bir sınıfta ders vermeye başladım. Sonra da bir duyuru ile kursa katılım için çağrı yaptım. Kursa 13 öğrenci katıldı ancak bu sayı bazen 10 ile 20 arasında değişiyor. Bunun yanı sıra da sosyal medya üzerinden bir kampanya başlattık. Gelen kitaplar ile kursu devam ettiriyoruz. Hem doktor hem de öğretmen olarak görev yaptığım için çok mutluyum. Her Pazar öğrencilere matematik kursu veriyorum? dedi.

Dr. Başak´ı çok sevdiklerini ve kendisine minnettar olduklarını belirten öğrencilerden Besna Tatar ise, ?Evde oturmak yerine kursa gelerek, sınava hazırlanıyoruz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek de azdır? diye konuştu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 6.12.2015 12:59:17 418 0

Tarih: 06.12.2015 12:59
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
26.04.2025 09:13:00