Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Hayırseverlerin katkılarıyla Hastanesinin Odaları Yenilendi

Hayırseverlerin katkılarıyla Hastanesinin Odaları Yenilendi

Saruhanlı'da hayırsever vatandaşlar Saruhanlı Devlet Hastanesinde 2 odayı tam donanımlı olarak yeniledi.

SARUHANLI - Saruhanlı'da hayırsever vatandaşlar Saruhanlı Devlet Hastanesinde 2 odayı tam donanımlı olarak yeniledi.

Yenilenen odalar için açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Saruhanlı Sağlık Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı İbrahim Aydoğan, Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Salim Babuş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Öztürk, İdari Mali İşler Müdürü İsmail Alpar, İdari Mali İşler Müdür yardımcısı Halil Aydın, odaların yapımında maddi katkı sağlayan Ayşe Obut, Nuran-Necat Soysaler ve Ayşe İnce ile hastane çalışanları katıldı.

Ayşe İnce adlı hayırsever vatandaş yaptığı maddi destekle 110 numaralı odanın nitelikli oda haline getirilmesini sağladı.

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp burada yaptığı açıklamada, “Ayşe Obut ve Nuran-Necat Soysaler adlı hayırseverler ise yaptıkları maddi destekle 104 numaralı odanın nitelikli oda haline getirilmesine katkı sağladılar. Hayırseverlerin sağladığı maddi kaynakla odalara klima takıldı. Televizyon ve buzdolabı yerleştirildi. Hastaların yanında bulunan refakatçıların rahat bir şekilde vakit geçirebileceği refakat koltuğu, yepyeni modern WC, duşa kabin vb. ekipmanlar yerleştirildi. Hem hastaların sağlıklarına kavuşurken hem de refakatçıların onlara refakat ederken rahat bir ortamda bulunmaları için yapılan bu düzenlemeler Saruhanlı halkına büyük fayda sağlayacak. Emeği geçen hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Törende odaların yapımında emekleri bulunan hayırseverlere çiçek ve plaket takdim edilerek teşekkür edildi. Törenden sonra törene katılan misafirlere ikramda bulunuldu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor