Tarih: 25.02.2012 18:37

Hayırseverlere Yardım Çağrısı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

ADİLOBA KÖYÜ ÇOK AMAÇLI SALON İSTİYOR

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesine bağlı Adiloba Köyü İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Doğru, okul bahçesine yapmayı planladıkları çok amaçlı salon için hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

 

Doğru, gazetecilere yaptığı açıklamada İlçe merkezine 4 kilometre mesafede bulunan 790 nüfuslu Adiloba’nın Saruhanlı’nın en büyük köylerinden biri olduğunu kaydetti.

 

Köydeki İlköğretim Okulunun bahçesinde taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerin yemek yiyebileceği, toplantı ve konferans gibi sosyal faaliyetlerin düzenlenebileceği çok amaçlı salon yapmak istediklerini dile getiren Doğru şöyle dedi;

 

“Okulumuz bütçesi yetersiz geliyor. Bu konuda hayırsever vatandaşların desteğini bekliyoruz. Eğer bu binayı yapabilirsek, okul binasının içinde eğitim veren Anasınıfımızı da çok amaçlı salonunun içinde inşa edilecek ayrı bölmeye taşımayı planlıyoruz. Eğitime yapılan yatırım bu ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Destek bekliyoruz“

 

Okul Aile Birliği Başkanı Doğru, kendilerine destek olan hayırseverin ismini, yapılacak olan çok amaçlı salona verebileceklerini söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —