Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10446,2%1
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    35,04% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2442,57% 0,30
  • Ç. ALTIN

    3954,23% 0,00

Hayırseverlere Teşekkür Belgesi

Hayırseverlere Teşekkür Belgesi

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan çeşitli etkinliklere katkı sağlayan işadamı ve esnaflara teşekkür belgesi verildi.

EMNİYET’TEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çeşitli etkinliklere katkı sağlayan işadamı ve esnaflara teşekkür belgesi verildi.

 

İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, güvenlik kameralarının yenilenmesi başta olmak üzere, düzenledikleri etkinliklere destek sağlayan kişileri ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi.

 

Katkı ve desteklerinden dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Emniyet Müdürü Balaban, şunları kaydetti:

 

“İlçemizin emniyet ve asayişini sağlamak amacıyla 5 yıl önce 27 ayrı noktaya yerleştirilen güvenlik kameralarımız Manisa İl Özel İdaresi ve ilçe kaymakamlığının maddi desteğiyle yenilendi. Bunlara ilave olarak, hayırseverlerimizin desteği ile daha önceden tespit edilen kritik bölgelere de kamera takviyesi yapıldı. Böylelikle ilçe genelindeki kamera sayımız 34’e yükseldi. Bu çalışmalarda emeği geçen ve destek olan herkese teşkilatım adına teşekkür ediyorum.”

 

Balaban, suçun önlenmesi ve birçok adli olayın aydınlatılmasında güvenlik kameraların büyük rol oynadığını, bu açıdan kameralı güvenlik sistemine önem verdiklerini söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor