Anahtar Kelimeler: Haydi Okulları’!

SARUHANLI - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları 1 Temmuz’da başlıyor.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 21 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Manisa’nın dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında Cimnastik, Atletizm, Atıcılık, Basketbol, Badminton, Boks, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Wushu, Voleybol, Karate, Yüzme, engelli bireylere yönelik kurslar yapılacak.

İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde pandemi kurallarına uygun şekilde verilecek olan eğitimler sayesinde haftanın 7 günü çocuk ve gençler sporla buluşacak. 5-18 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, 20'nin üzerinde branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. Kayıt için Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve ilçe Müdürlüklerine başvuru yapılabilecek.

Çocuk ve gençlerin pandemi döneminde uzun süre evlerinde kaldığını, yaz aylarında spora yönlendirilmeleri gerektiğini belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Modern tesislerimizle pandemi kurallarına uygun olarak kurslarımızı gerçekleştireceğiz. Velilerimiz çocuklarını yaz boyunca kayıt yaptırabilirler. Tüm Manisalıları yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.



Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 29.06.2021 08:55:00 610 0

Tarih: 29.06.2021 08:55
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00