MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanındaki göz bebeği MABEM kursları, 7 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik, LGS-YKS kursları için Kayıt Kabul Sınavı gerçekleştirecek. 11-12 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınava katılmak isteyen öğrenciler, 17 ilçede MABEM şubelerinden sınav giriş kartlarını temin edebilecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçede hayata geçirilen ve eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hizmet veren MABEM eğitim kurumları, Manisalı 7 ve 11. sınıf öğrencilerini Kayıt Kabul Sınavı’na davet ediyor. Lise ve üniversitelere giriş sınavlarında elde ettiği yüzde 98’in üzerindeki başarı oranıyla adından söz ettiren ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim alanındaki göz bebeği olan MABEM’in LGS-YKS kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, 11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kayıt Kabul Sınavı’nda yeteneklerini gösterecekler. Sınava katılmak isteyen öğrenciler, öğrenci belgesi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yaparak 17 ilçede MABEM şubelerinden sınav giriş kartlarını temin edebilecek.

7. ve 11. Sınıf Öğrencilerine Davet

Deneyimli öğretmen kadrosu, başarı ve eğitim seminerleri, birebir ve etüt imkanı, deneme sınavları, analizli takip sistemi, öğrenci koçluğu ve seviye sınavlarıyla MABEM kurslarının çocukların ve gençlerin yanında olduğunu belirten MABEM Müdürü Serap Gücüyen, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde her geçen yıl başarı çıtasını hep yukarıya taşıyan MABEM kurslarımız, çocuklarımızın geleceklerine ve hayal ettikleri lise ve üniversitelere geçmelerine önemli bir köprü vazifesi görmekte. 11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Kayıt Kabul Sınavı ile yeni başarılara imza atacağımız yeni öğrencilerimizi bünyemize dahil etmiş olacağız. Tüm 7 ve 11. sınıf öğrencilerimizi sınavlarımıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Sınava Katılacak Gençlere Başarı Diledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün MABEM eğitim kurumlarına özel ilgi gösterdiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, MABEM’lerin aynı zamanda Cumhuriyet’e, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve vatanına, milletine hayırlı evlatlar yetiştirilmesi amacıyla kurulduğunu vurguladı. Özcan, “MABEM’ler, 17 ilçemizde eğitimde fırsat eşitliği sağlama anlayışıyla öğrencilerimizi LGS ve YKS sınavlarına hazırlıyor. Yüzde 98’in üzerinde başarı oranına sahip olduğumuz MABEM eğitim kurumlarımızın yeni dönem öğrenci kayıtları için düzenleyeceğimiz Kayıt Kabul Sınavı’na katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 16.01.2023 10:11:00 892 0

Tarih: 16.01.2023 10:11 Güncelleme: 16.01.2023 10:11
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00