SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde on iki yıldır görev yapan hemşire Gülzade Deniz´in Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi´ne, üç yıldır çalışan hemşire Nurhan Kolcu´nun ise Muğla Kamu Hastaneleri Birliği´ne atamalarının gerçekleşmiş olması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Veda programında konuşan Nurhan Kolcu; "3 yıl gibi bir zaman sürecinde Saruhanlı´da çalışmaktan onur ve mutluluk duydum. Bu zaman zarfında şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan ve desteklerden dolayı öncelikle hastane yönetimi, personeli, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Saruhanlı´dan en güzel duygularla ayrılırken arkamda güzel dostluklar bırakmanın mutluluğunu ve ayrılığın hüznünü de beraber yaşıyorum" dedi.

Gülzade Deniz ise 26 yıllık meslek hayatının son 12 yılını Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde geçirdiğini belirterek, hastanemden ve özellikle ekip arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Veda programda bir konuşma yapan Başhekim Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan, ?Hastanemizden emeklilik ya da değişik nedenlere bağlı tayinler nedeniyle zaman zaman ayrılan arkadaşlarımız oluyor. Bugün iki mesai arkadaşımız daha hastanemizdeki görevlerinden ayrılıyorlar. Gülzade Deniz arkadaşımız mesleğinin 26. yılında ve yaklaşık 12 yıldır hastanemize hizmet veriyor. Nurhan Kolcu arkadaşımız ise mesleğine hastanemizde başlamış ve tam 3 yıldır hastanemizde çalışmaktadır. Her iki arkadaşımızın da yeni görev yerlerinde başarılı olacağına inancım tamdır. Her ayrılık biraz hüzünlüdür ama yeni başlangıçlar için gereklidir. Kendilerine hastanemizde görev yaptıkları süre boyunca vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendilerine teşekkür belgeleri ile birlikte arkadaşlarımızın aldığı küçük hediyeleri de takdim etmek istiyorum.? dedi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen programda daha sonra, Gülzade Deniz ve Nurhan Kolcu ´ya Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Hastaneden ayrılan personellerin vedalaşmasının ardından program son buldu.



Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2017 18:23:58 1850 0

Tarih: 04.07.2017 18:23
Haberi Sesli Oku
7.07.2025 08:59:00