SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde on iki yıldır görev yapan hemşire Gülzade Deniz´in Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi´ne, üç yıldır çalışan hemşire Nurhan Kolcu´nun ise Muğla Kamu Hastaneleri Birliği´ne atamalarının gerçekleşmiş olması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Veda programında konuşan Nurhan Kolcu; "3 yıl gibi bir zaman sürecinde Saruhanlı´da çalışmaktan onur ve mutluluk duydum. Bu zaman zarfında şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan ve desteklerden dolayı öncelikle hastane yönetimi, personeli, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Saruhanlı´dan en güzel duygularla ayrılırken arkamda güzel dostluklar bırakmanın mutluluğunu ve ayrılığın hüznünü de beraber yaşıyorum" dedi.

Gülzade Deniz ise 26 yıllık meslek hayatının son 12 yılını Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde geçirdiğini belirterek, hastanemden ve özellikle ekip arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Veda programda bir konuşma yapan Başhekim Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan, ?Hastanemizden emeklilik ya da değişik nedenlere bağlı tayinler nedeniyle zaman zaman ayrılan arkadaşlarımız oluyor. Bugün iki mesai arkadaşımız daha hastanemizdeki görevlerinden ayrılıyorlar. Gülzade Deniz arkadaşımız mesleğinin 26. yılında ve yaklaşık 12 yıldır hastanemize hizmet veriyor. Nurhan Kolcu arkadaşımız ise mesleğine hastanemizde başlamış ve tam 3 yıldır hastanemizde çalışmaktadır. Her iki arkadaşımızın da yeni görev yerlerinde başarılı olacağına inancım tamdır. Her ayrılık biraz hüzünlüdür ama yeni başlangıçlar için gereklidir. Kendilerine hastanemizde görev yaptıkları süre boyunca vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendilerine teşekkür belgeleri ile birlikte arkadaşlarımızın aldığı küçük hediyeleri de takdim etmek istiyorum.? dedi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen programda daha sonra, Gülzade Deniz ve Nurhan Kolcu ´ya Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Hastaneden ayrılan personellerin vedalaşmasının ardından program son buldu.



Kula’da uyuşturucu tacirlerine darbe: 2 kişi tutuklandı

Eski kocası tarafından annesiyle birlikte öldürülen kadın toprağa verildi

Manisa’nın ihracatında elektronik düşüşte, iklimlendirme yükselişte

Manisa'da oltayla 2 metrelik yayın balığı yakaladı

Sepetli motosiklet can aldı

Çocukları taşıyan servis kazaya karıştı, veliler hastaneye koştu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Traktör devrildi: 1 ölü

Boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine kurşun yağdırdı: 4 yaralı

Asırlık miras Acıpayam kavunu tescillendi

Kırtasiye masrafından kısarken çocuğunuzun sağlığını riske atmayın

Kafa Kafaya Çarpışma: İki Sürücü Hayatını Kaybetti

Köyceğizli Koparan, Taekwondoda Türkiye şampiyonu oldu

Silahlı kavgada ortalık kan gölüne döndü! 2 ölü, 3 yaralı

Merkez Bankası’nın kasasından yine servet çıktı! Neredeyse yarısı son 2 günde gitti

Eğitim güvenliği için tüm kurumlar seferber oldu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2017 18:23:58 1901 0

Tarih: 04.07.2017 18:23 Güncelleme: 04.07.2017 18:23
Haberi Sesli Oku
10.09.2025 19:09:00