SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde on iki yıldır görev yapan hemşire Gülzade Deniz´in Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi´ne, üç yıldır çalışan hemşire Nurhan Kolcu´nun ise Muğla Kamu Hastaneleri Birliği´ne atamalarının gerçekleşmiş olması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Veda programında konuşan Nurhan Kolcu; "3 yıl gibi bir zaman sürecinde Saruhanlı´da çalışmaktan onur ve mutluluk duydum. Bu zaman zarfında şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan ve desteklerden dolayı öncelikle hastane yönetimi, personeli, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Saruhanlı´dan en güzel duygularla ayrılırken arkamda güzel dostluklar bırakmanın mutluluğunu ve ayrılığın hüznünü de beraber yaşıyorum" dedi.

Gülzade Deniz ise 26 yıllık meslek hayatının son 12 yılını Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde geçirdiğini belirterek, hastanemden ve özellikle ekip arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Veda programda bir konuşma yapan Başhekim Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan, ?Hastanemizden emeklilik ya da değişik nedenlere bağlı tayinler nedeniyle zaman zaman ayrılan arkadaşlarımız oluyor. Bugün iki mesai arkadaşımız daha hastanemizdeki görevlerinden ayrılıyorlar. Gülzade Deniz arkadaşımız mesleğinin 26. yılında ve yaklaşık 12 yıldır hastanemize hizmet veriyor. Nurhan Kolcu arkadaşımız ise mesleğine hastanemizde başlamış ve tam 3 yıldır hastanemizde çalışmaktadır. Her iki arkadaşımızın da yeni görev yerlerinde başarılı olacağına inancım tamdır. Her ayrılık biraz hüzünlüdür ama yeni başlangıçlar için gereklidir. Kendilerine hastanemizde görev yaptıkları süre boyunca vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendilerine teşekkür belgeleri ile birlikte arkadaşlarımızın aldığı küçük hediyeleri de takdim etmek istiyorum.? dedi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen programda daha sonra, Gülzade Deniz ve Nurhan Kolcu ´ya Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Hastaneden ayrılan personellerin vedalaşmasının ardından program son buldu.



Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.07.2017 18:23:58 1974 0
Tarih: 04.07.2017 18:23 Güncelleme: 04.07.2017 18:23
Haberi Sesli Oku