Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi
Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde 7 kişinin yaralandığı silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi. Adli kontrolle serbest bırakılan ve azmettirici olduğu iddia edilen şüpheli ile faillerin kaçtığı aracı kullanan şoför, yapılan itiraz üzerine yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.
Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde 1 Mart günü meydana gelen olayda, eğlence mekanı işleten ve hastanede tedavi gören yakınlarını ziyarete gelen gruba iki kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı. Olayın ardından harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, soruşturma için özel bir ekip kurdu. Çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekip, olayın faillerinin Mustafa A. (24) ve Mustafa B. (20) olduğunu belirledi. Şüphelilerin geldikleri aracı da tespit eden ekipler, araca sahte plaka takıldığını ve sürücünün Ali A. (25) olduğunu tespit etti. Ekipler, araştırmayı derinleştirdiklerinde olaya dahil olduğu değerlendirilen Orhan K. (41) ve olayda yaralanan Şefikcan U.’ya (21) ulaştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ortaya çıkarılan detayda, olayda yaralanan Şefikcan U.’nun şüphelilere sürekli bilgi akışı sağladığı, olayın gerçekleştiği gün saldırının olacağını bildiği ve hastanede oldukları bilgisini yine kendisinin söylediği ortaya çıktı.
Eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 5 şüpheliden saldırıyı gerçekleştiren Mustafa A. ve Mustafa B. ile muhbirlik yapan Şefikcan U. tutuklandı. Diğer şüpheliler Orhan K. ve şoförlük yapan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Orhan K. ile faillerin kaçtığı aracı kullanan Ali A.’nın serbest bırakılmasına itiraz edildi. Yapılan itiraz üzerine dün yeniden gözaltına alınan sevk edildikleri mahkemece tutuklanmasının ardından olayda tutuklu sayısı 5’e yükseldi.



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 14.03.2024 15:28:00 1599 0
Tarih: 14.03.2024 15:28 Güncelleme: 14.03.2024 15:28
Haberi Sesli Oku