Hastanede dehşet: Tartıştığı kadını öldürdü ardından kendini vurdu
Afyonkarahisar'da bir hastanede tartıştığı kadını silahla öldüren şahıs, ardından kendini vurarak ağır yaralandı.
Olay, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa A. (51) isimli şahıs, hastanedeki koridorda kantinde çalışan ve aralarında ilişki bulunduğu iddia edilen Derya Kozak (37) isimli kadınla tartıştı. Ardından şahıs, yanında getirdiği tabancayla kadına ateş açtı. Mustafa A., daha sonra aynı silahla kendini vurdu.
Olay sonrası Kozak ve tetiği çeken Mustafa A. ağır yaralanırken, ikisi de hastanede ameliyata alındı. Kozak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Mustafa A. ise yoğun bakıma alındı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler hastane içerisinde olayın gerçekleştiği yerde detaylı bir inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme devam ederken, polis silahın hastaneye nasıl sokulduğu konusunda ise detaylı araştırma başlattı.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 8.01.2025 13:55:00 1546 0
Tarih: 08.01.2025 13:55 Güncelleme: 08.01.2025 13:55
Haberi Sesli Oku