Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10138,97%-1,37
  • DOLAR

    32,30% 0,25
  • EURO

    34,84% -0,87
  • GRAM ALTIN

    2383,21% -3,17
  • Ç. ALTIN

    3881,18% -1,03

Hastane´de Organ Bağışı Standı Kuruldu

Hastane´de Organ Bağışı Standı Kuruldu

Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle hastanenin poliklinik girişine organ bağış standı kuruldu.

SAUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle hastanenin poliklinik girişine organ bağış standı kuruldu. 

Etkinlikte konuşan Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Salim BABUŞ ?´3-9 Kasım tarihleri arasında Organ ve Doku Bağış Haftasında Sağlık Bakanlığımız tarafından ülke genelinde bir dizi etkinlikler yapılmaktadır. Burada amaç, organ bağışı konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve farkındalığı arttırmaktır. Hastanemizde açtığımız bu stantta hafta boyunca vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılacak ve organ ve doku bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kayıtları alınacaktır. Organ ve doku bağışında bulunan ve bulunacak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum´´ dedi 

Stantta, devlet hastanesi organ ve doku nakli görevli hemşireleri Büşra Baysal, Nurgül Tekin ve Eğitim Hemşiresi Merve Şeker tarafından hafta boyunca hasta ve hasta yakınlarına organ bağışı, organ nakli anlatılıp, toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtılarak bilgiler verilecektir.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor