Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Hastanede Diş Hekimliği Günü Kutlandı

Hastanede Diş Hekimliği Günü Kutlandı

aruhanlı Devlet Hastanesinde ?Ağız ve Diş Haftası? nedeniyle Başhekm ve Hastane Müdürleri, hastanede görev yapan diş hekimleriyle pasta keserek Diş Hekimlerinin gününü kutladı.

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde ?Ağız ve Diş Haftası? nedeniyle Başhekm ve Hastane Müdürleri, hastanede görev yapan diş hekimleriyle pasta keserek Diş Hekimlerinin gününü kutladı.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Osman Çağlayan burada yaptığı açılamada, ?Ağız ve Diş Sağlığı konusunda izlenen politikaları değerlendirmek amacıyla 22 Kasım günü ?Ağız ve Diş Sağlığı Haftası´ olarak kutlanmaktadır? dedi.

Çağlayan, şöyle dedi; ?Ülkemizde, insanımızın yüzde 90´nın üzerinde tedaviye muhtaç diş eti hastalıkları, diş çürükleri ve diş eksikliği mevcuttur. Özellikle 65 yaş üstü insanımızdaki dişsizlik oranı yüzde 67´dir. Ayrıca her altı çocuktan birinde de ağız ve diş sağlığı sorunları vardır.?

Başhekim Çağlayan,  hastanemizde özveriyle görev yapan Diş Hâkimlerimizin Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutladığını sözlerine ekledi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor