Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Hastane Personelinden Organ Bağışı

Hastane Personelinden Organ Bağışı

MANİSA - Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personeli, Manisa Valiliği tarafından yürütülen, Bağışla Hayata Bağlan” projesi kapsamında organ bağışında bulundu.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personeli, Manisa Valiliği tarafından yürütülen, “Bağışla Hayata Bağlan” projesi kapsamında organ bağışında bulundu.

Manisa’nın merkez Şehzadeler İlçesi Sağlık Müdürlüğü tarafından “Bağışla Hayata Bağlan” projesi kapsamında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi çalışanlarına organ bağışının önemi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı sonunda organ bağışında bulunmak isteyen hastane çalışanlarının bağışları kabul edildi.  Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Özer ve Hemşire Mehtap Kapan tarafından bağışta bulunan personele “Doku ve Organ Bağış Belgesi” verildi.

Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan da Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek bağış yapan sağlık çalışanlara teşekkür etti.

Sağlık Müdürü Kaplan, duyarlı davranışlarından dolayı hastane personeli adına Başhekim Ahmet Ayer’e, “Teşekkür Belgesi” verdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor