Tarih: 20.12.2016 11:45

HARUN, NE YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

DİZİ - Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay´ın paylaştığı ?Paramparça´nın, dün akşam (19 Aralık) yayınlanan 84. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

CİHAN, HARUN´UN KOZUNU ELİNDEN ALDI

Cansu, Emre bebeği kaçırdı ve Hazal´a geldi. Cansu´nun garip davranışlarından korkan Hazal, şaşkınlığını atlattıktan sonra ailesine haber vermek istedi ama Cansuona engel oldu. Emre´nin annesini televizyonda gören Dilara, bebeği kaçıranın Cansu olduğunu anladı ve Cihan´a haber verdi. Emre bebek gece ateşlendi. Cansuve Hazal onu hastaneye götürdü. Aynı anlarda Cihan, Dilara ve Deniz, Hazal´ın evine geldi. Evde derece aleti ile bebek havlusu bulan Dilara, Emre´nin hasta olduğunu anladı ve eve en yakın hastaneye gittiler. Cihan, Dilara ve Deniz, düşündükleri gibi onları hastanede buldu ve eve döndüler. Sabah da bebeği ailesine teslim ettiler. Emre´den ayrılan Cansu büyük bir üzüntü yaşadı. Refik Müdür, Mithat´tan Hazal´dan ayrılmasını istedi. İşiyle aşkı arasında kalan Mithat, bir aldatma oyunu planladı ve Hazal´la ayrıldılar. Aldatıldığını sanan Hazal yıkıldı. Ozan, Asuman ve Candan´la ilgili şüphelerini Rahmi Bey´e anlattı. Rahmi Bey, Özkan´la birlikte araştırma yaptı. Candan ve Asuman´ın gece kulübündeki görüntülerini dikkatle izleyen Ozan, ikilinin elmas kaçakçılarına kuryelik yaptığını anladı.

Yalıya gelen Dilara, karşısında Damir´i yanında da Alaz´ı gördü ve büyük bir korku yaşadı. Damir tehditkar tavırlarının ardından yalıdan ayrıldı. Bu sırada Dubrovnik´te olan Harun, Hırvat polislerince gözaltına alındı. Dilara, Alaz´ı da alıp Cihan´ın evine gitti. Harun serbest kaldı ve İstanbul´a döndü. Yalıda Dilara ve Alaz´ı bulamayan Harun, öfkeyle Cihan´ın evine geldi. Harun ve Cihan şiddetli bir şekilde tartıştı. Harun, Dilara´yı; Ozan´ın babası olduğunu Cihan´a söyleyeceğini ima ederek eve dönmesi için tehdit etti. Cihan gerçeği bildiğini söyledi, Harun şoke oldu. Harun, Ozan´ın ofisine geldi, karşısına çıktı ve ona ?Sana söylemem gereken bir şey var ?dedi.

Paramparça´nın 84. bölümündeki bu sahneler #sendenbaşka hashtag´iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.


HARUN, NE YAPACAK Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye´nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay´ın paylaştığı ?Paramparça´nın, dün akşam (19 Aralık) yayınlanan 84. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu. CİHAN, HARUN´UN KOZUNU ELİNDEN ALDI Cansu, Emre bebeği kaçırdı ve Hazal´a geldi. Cansu´nun garip davranışlarından korkan Hazal, şaşkınlığını atlattıktan sonra ailesine haber vermek istedi ama Cansu ona engel oldu. Emre´nin annesini televizyonda gören Dilara, bebeği kaçıranın Cansu olduğunu anladı ve Cihan´a haber verdi. Emre bebek gece ateşlendi. Cansu ve Hazal onu hastaneye götürdü. Aynı anlarda Cihan, Dilara ve Deniz, Hazal´ın evine geldi. Evde derece aleti ile bebek havlusu bulan Dilara, Emre´nin hasta olduğunu anladı ve eve en yakın hastaneye gittiler. Cihan, Dilara ve Deniz, düşündükleri gibi onları hastanede buldu ve eve döndüler. Sabah da bebeği ailesine teslim ettiler. Emre´den ayrılan Cansu büyük bir üzüntü yaşadı. Refik Müdür, Mithat´tan Hazal´dan ayrılmasını istedi. İşiyle aşkı arasında kalan Mithat, bir aldatma oyunu planladı ve Hazal´la ayrıldılar. Aldatıldığını sanan Hazal yıkıldı. Ozan, Asuman ve Candan´la ilgili şüphelerini Rahmi Bey´e anlattı. Rahmi Bey, Özkan´la birlikte araştırma yaptı. Candan ve Asuman´ın gece kulübündeki görüntülerini dikkatle izleyen Ozan, ikilinin elmas kaçakçılarına kuryelik yaptığını anladı. Yalıya gelen Dilara, karşısında Damir´i yanında da Alaz´ı gördü ve büyük bir korku yaşadı. Damir tehditkar tavırlarının ardından yalıdan ayrıldı. Bu sırada Dubrovnik´te olan Harun, Hırvat polislerince gözaltına alındı. Dilara, Alaz´ı da alıp Cihan´ın evine gitti. Harun serbest kaldı ve İstanbul´a döndü. Yalıda Dilara ve Alaz´ı bulamayan Harun, öfkeyle Cihan´ın evine geldi. Harun ve Cihan şiddetli bir şekilde tartıştı. Harun, Dilara´yı; Ozan´ın babası olduğunu Cihan´a söyleyeceğini ima ederek eve dönmesi için tehdit etti. Cihan gerçeği bildiğini söyledi, Harun şoke oldu. Harun, Ozan´ın ofisine geldi, karşısına çıktı ve ona ?Sana söylemem gereken bir şey var ?dedi. Paramparça´nın 84. bölümündeki bu sahneler #sendenbaşka hashtag´iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —