Anahtar Kelimeler: Harbiye Tarkan rüzgarı esti

KONSER - Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi´nde sahne alan Megastar Tarkan, birbirinden hareketli şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. Sahneye bir platformla inen Tarkan´ın dans şovları ise hayranlarını büyüledi.

Her yıl heyecanla beklenen ve her biri birbirinden coşkuyla geçen Geleneksel Açıkhava Konseri kapsamında Megastar Tarkan, 26 Ağustos´da hayranlarıyla buluştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi´nde ilk olarak bu akşam sahneye çıkan Tarkan, kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla uzun sürenin ardından buluştu. Biletlerin tamamen tükendiği konserde alan tıklım tıklım dolarken, hayranları büyük bir heyecanla Tarkan´ı bekledi. Tarkan´ı bekleyen hayranları bu esnada ?selfie? çekmeyi de ihmal etmedi. Konsere eski televizyoncu Cem Aydın ve eski manken Derin Mermerci Aydın, Milli Takım Antrenörü Fatih Terim´in kızı Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı ve çok sayıda davetli katıldı.

MEGASTAR PLATFORM İLE SAHNEYE İNDİ

Nefesler tutulduğu esnada Tarkan hayranlarının çoğu cep telefonlarını veya tablet bilgisayarlarını çıkartarak kayda girdi. Ardından çığlıklar ve alkışlar eşliğinde sahnenin perdeleri açılmaya başlandı. Daha sonra Tarkan müzik eşliğinde sahnenin üst kısmından platform ile sahneye indi. ?Ölürüm Sana? şarkısıyla konsere başlayan Tarkan, birbirinden güzel dans şovlarıyla da hayranlarını kendinden geçirdi. Tarkan ardından ?Dedikodu, Kuzu Kuzu, Acımayacak, Çat Kapı, Ay, Kış Güneşi, Biz Nereye, Vay Anam Vay ve Pare Pare? şarkılarını hayranlarına seslendirdi. Tarkan şarkılarını seslendirdiği esnada hayranları da o anları cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdi.

Megastar Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Konserleri´nde 26-28 Ağustos, 30 Ağustos-1 Eylül, 9-13 Eylül arasında hayranlarıyla buluşacak.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.08.2015 08:57:04 682 0

Tarih: 27.08.2015 08:57
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00