Anahtar Kelimeler: Salihli Hande Yenerleri Coşturdu

SALİHLİ - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kurtuluş Konseri’ etkinliği kapsamında Salihli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Salihlililerle buluşan ünlü sanatçı Hande Yener, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar, yorumu, performansı ve enerjisiyle konsere gelen binlerce hayranını coşturdu.

Salihli Gümüşçayı Rekreasyon Alanında Salihli’nin kurtuluş günü olan 5 Eylül’de sahne alan Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Hande Yener, en sevilen şarkılarını Salihlililer için seslendirirken verdiği konserle Salihli’nin kurtuluş coşkusunu taçlandırdı. İki saatten fazla sahnede kalan Hande Yener, dillerden düşmeyen şarkılarını konser alanını dolduran binlerce hayranı ile birlikte söyleyerek Salihlililere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahne performansı ile göz dolduran ünlü sanatçı Hande Yener, dans ekibi ile birlikte konseri izleyenleri şarkıları ve danslarıyla coşturdu. Salihlilileri selamlayan Hande Yener, “Bugün Salihli’mizin kurtuluşunu kutluyoruz. Atamızı, saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Sizlerle buluşturan değerli Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yener’e Çiçek Takdim Edildi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Salihli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını video mesajla kutlayarak tüm Salihlililere selam söyledi. Salihli’nin kurtuluşunun 100, yılı kutlamalarında sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener’e teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Kurtuluşumuzun 100. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle düzenlediğimiz konserimize hepiniz hoş geldiniz. Bugün 5 Eylül, güzel şehrimizin düşman işgalinden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurtarıldığı gün. Sizler bizim geleceğimizsiniz, Cumhuriyetimize sizler sahip çıkacaksınız. Kurtuluş günümüz kutlu olsun” diye konuştu. Kurtuluş gününde muhteşem bir konser veren Hande Yener’e teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, ünlü sanatçıya kendi adına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına çiçek ve hediyeler vererek Hande Yener ile birlikte sahnede pasta kesti.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 6.09.2022 11:20:00 728 0

Tarih: 06.09.2022 11:20

Haberi Sesli Oku

İlçeler

İlçeler Haberleri