MAGAZİN - Muğla´nın Bodrum ilçesinde beach açan ünlü pop sanatçısı Hande Yener, şimdi ise gece kulübü açmaya hazırlanıyor.

Gümbet Barlar Sokağı´nda bir kulüp işletmesini alan Hande Yener mekanına gelerek incelemelerde bulundu. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı. Gece kulübü işletmeciliğine soyunan Yener mekanı karış karış gezerek yaza bomba gibi gireceklerini açıkladı. İşletme ortağı Akbulut ile beraber kulüpte yapılacakları konuşan Yener gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kafasına taktığı baret ile ilginç bir görüntü veren Yener, Mayıs ayında kulübünü açacağını söyledi.

İŞ KADINI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Çok güzel bir işletme olacağını söyleyen Yener, ?Birçok iş dalında teklifler geliyor. Mesleğimin faydası ile hem güzel bir tanıtım oluyor hem de yeni şeyleri denemiş oluyoruz. Yeni açılımlara doğru gidiyorum. Hem tekstil, aksesuar belki parfüm de olacak. Bütün bunlar şu anda görüşülüyor. Ama öncelik bu yaz mekanların açılışı. Hem gece kulübümüzün günsüz gündüz beach sebastian olarak devam edecek. Burada sebastian olma durumu Türkiye´nin dört bir yerinden teklif geldi. Yurt dışındaki kulüplerden teklifler var. Artık yurt dışına doğru açılıyoruz. Önemi olan Bodruma bir enerji katmaktı. Çok keyifli bir taraftan müzik yapmak bir taraftan da abu işlerin mutfağında olmak zevkli? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 26.02.2016 10:34:49 736 0
Tarih: 26.02.2016 10:34 Güncelleme: 26.02.2016 10:34
Haberi Sesli Oku