Anahtar Kelimeler: 0

HALK EĞİTİM YILSONU SERGİSİ AÇTI

 

SARUHANLI - Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan yılsonu sergisi Belediye Sosyal Tesislerdeki Düğün salonunda açıldı.

 

Açılışa İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Otcu, programda yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezlerinin toplumun eğitilmesi açısından önemli bir görevi icra ettiğini belirterek şöyle dedi,

 

“Beşikten mezara kadar kendimizi geliştirme önemli. Artık öyle bir çağda yaşıyoruz ki bugün öğrendiğimiz yarın demode oluyor. Bu bakımdan millet olarak, birey olarak sürekli kendimizi geliştirmemiz, değişen koşullara uyum sağlamamız gerekiyor. Bu açıdan Halk Eğitim Merkezlerimiz önemli bir görevi yürütüyor. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda köyde ve şehirde her yerde kurslar açıyor. Vatandaşlar eğitiliyor.”

 

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nuri Güncan ise yaptığı konuşmada bu yıl 83 kurs açtıklarını, 2 bin 818 kişinin bu kurslarda eğitim gördüğünü, yaz mevsiminde açacakları kurslarla birlikte toplam 3 bin kursiyere ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Güncan’ın konuşmasının ardından büro yönetimi ve sekreterlik, ahşap boyama, halk oyunları ile aile ve çocuk eğitimi kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

 

Sertifika töreni sonrası Anasınıfı öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sergilendi. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı El sanatları kurslarında üretilen ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

 

Muammer Kökcüoğlu



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
6.06.2012 17:39:36 451 0

Tarih: 06.06.2012 17:39
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 14:24:00