Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Halitpaşa’ya Yeni Su Kaynağı

Halitpaşa’ya Yeni Su Kaynağı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına saniyede 13 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak adına saniyede 13 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı. Mahalle muhtarı Harun Karakayış, “Su sıkıntımız çözülecek, Bizlere desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 13 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak.

“Verimli suya ulaşacağız”

Halitpaşa Mahalle muhtarı Harun Karakayış, “Özellikle yaz aylarında su yetersizliği sorunu yaşıyorduk. Yaşanan problemin çözülmesi için talebimizi MASKİ’ye bildirdik. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sondaj çalışması yapıldı. 13 litre verime sahip su elde edildi. Su sıkıntımızın çözüme kavuşacağını bilmek bizleri çok memnun etti. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor