MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi´ndeki 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasına devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları sayesinde dereleri daha sağlıklı ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi´nde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasına devam ediyor. MASKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun akışı sağlıklı hale getirilerek vatandaşların yağışlı havalarda taşkın sorunu yaşamasının önüne geçilecek.

?MASKİ çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyor ?

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, ?Mahallemizde yer alan deremizde aşırı yağışlarda su taşkını meydana geliyordu. Sağ olsun MASKİ yetkilileri bu duruma da hemen çözüm getirmek için kolları yine sıvadı. Dere temizlik çalışması çok güzel, hızlı ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor. MASKİ, çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Mahalleli de muhtar olarak ben de hizmetlerden memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun, Daire Başkanımız Ulvi Kaynak ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.



Katliam gibi kaza! Halk otobüsü üst geçide çarptı: 4 ölü, 13 yaralı

Bağa giren tır böyle şahlandı

İzmir’in en vicdansızı hak ettiği cezayı aldı

Genç kadın doğumda öldü, yakınları hastaneyi bastı

Besim Dutlulu: Caminin her bir minaresi için 40 iş insanından para toplanmış

Meteoroloji açıkladı: Yerle gök bir olacak, çamur yağacak

Van'da şiddetli hissedilen deprem

Zamlar herkesin cebini yakacak... CHP'li isim olacakları 4 maddede sıraladı

MİCHAELA ASTRO, TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN RADİKAL ÇIKIŞI TESADÜF DEĞİL

Ekrem Başkan Mütevelli’de Anlamlı Katılım

Yangında 2 katlı ev küle döndü!

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.10.2018 13:11:41 0
Tarih: 29.10.2018 13:11 Güncelleme: 29.10.2018 13:11
Haberi Sesli Oku