Tarih: 02.02.2017 16:15

Halitpaşa´da 8 Dekar Alana Dev Sosyal Tesis Kurulacak

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı Belediyesi tarafından Halitpaşa mahallesinde yıkımı gerçekleştirilen 8 dekarlık eski okul bahçesine inşa edilecek dev tesis için çalışmalara başlandı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada bir çok mahallede hayata geçirdikleri tesislerden birini de Halitpaşa mahallesine kazandıracaklarını belirtti.

Halitpaşa´da geçtiğimiz yıllarda yıkımı yapılan 8 dekarlık eski okul bahçesine kurulacak tesisin içerisinde birden çok sosyal ve sportif yapıyı bulunduracağını ifade eden Yaralı, şu bilgileri verdi;

"Halitpaşa mahallemize gerçekten güzel ve kapsamlı bir tesis kuruyoruz. İçerisinde kapalı düğün salonu, amfi tiyatrolu yazlık düğün bahçesi, kafeterya, halı saha, basketbol sahası, soyunma odaları, fitnıss aletleri, çocuk oyun parkları, süs havuzu ve otopark da yer alıyoruz. Bunun yanında tesiste ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımız da olacak. Halitpaşalı kardeşlerime hayırlı olsun."
Halitpaşa´nın sosyal donatı alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tesis için çalışmaların başladığını dile getiren Yaralı, şöyle devam etti;

"Saruhanlı´da hayata geçirdiğimiz sosyal tesislerin bir benzerini Halitpaşa´ya kazandıracağız. Tesisi kuracağımız alanda kod çalışması yapıldı. Kollarımızı sıvayıp, "Bismillah" dedik. Tekrar hayırlı olsun."
Başkan Yaralı, iki yıl önce kapalı pazaryeri yaptıkları Halitpaşa´da Gazi Fatih İlköğretim Okulu´nun alt bahçesine inşa edilecek basketbol sahasının yapımının hızla devam ettiğini de sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —