SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta 400 metrelik kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı. Mahallelerine yapılan hizmetlerin büyük önem arz ettiğini dile getiren Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Hizmetin fazlası var, eksiği yok. Cengiz Başkanımız Manisa’nın en büyük şansıdır” ifadelerini kullandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta 400 metrelik kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

 “Vatandaşlarımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap verildi”

Saruhanlı’nın Halitpaşa Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz,  “Saruhanlı ilçemiz Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta kanal sorunu yaşandığı tarafımıza iletildi. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde gerekli incelemeleri yaptı ve 400 metrelik bir kanal hattı döşeme çalışmasına başladık. Vatandaşlarımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap verildi. Çalışma tamamlandığında mahalledeki kanal sorununu çözmüş olacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“Hizmetin fazlası var, eksiği yok”

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Mahallemiz büyük. Yeni yaşam alanları açıldıkça beraberinde bazı sorunlar da geliyor. 15 haneyi ilgilendiren kanal sıkıntımız vardı. MASKİ Genel Müdürlüğüne yaşadığımız bu problemi bildirdik. Ekipler çok hızlı davrandı. Yapılan incelemelerin ardından 400 metrelik kanal hattı döşeme çalışmaları hayırlısı ile başladı. Büyük sorunumuz artık çözülüyor. Hizmetin fazlası var, eksiği yok. Cengiz Başkanımız Manisa’nın en büyük şansıdır. Emek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.



Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

KÜTAHYA DOMANİÇLİLER BALIK EKMEĞE DOYDU

Kontrolden çıkan otomobil refüje ve bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Gülşah Durbay için kentin dört bir yanında lokma hayrı yapıldı

Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali dolu dolu geçti

Üzüntü kalbinizi hasta edebilir

Annesi, Gülşah Durbay'ın en büyük hayalini açıkladı

Karaköyspor 5'te 5 yapıp namağlup liderliğini sürdürdü

Yunusemre'de kırsal kalkınma ve kooperatifçilik masaya yatırıldı

Demirci'de asırlık çancılık mesleği 3 kuşaktır yaşatılıyor

Saruhanlı’da tartıştığı eşini Turgutlu’da öldürdü, Ağrı’da yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Komşularının bir haftadır haber alamadığı şahıs evinde ölü bulundu

Kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı

Kaçak kazı yaparken girdiği tünelden çıkamadı

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY DUALARLA ANILDI

Sulama Kooperatifleri İçin Kritik Uyarı: Kapatılma Riski

Saruhanlı'da vefat...

Halk otobüsünün ezdiği yaşlı adam kurtarılamadı

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 3.08.2021 09:52:00 965 0
Tarih: 03.08.2021 09:52 Güncelleme: 03.08.2021 09:52
Haberi Sesli Oku