Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Halitpaşa'da 9 Kazan Aşure Dağıtıldı

Halitpaşa'da 9 Kazan Aşure Dağıtıldı

HALİTPAŞA - Saruhanlı İlçesine bağlı Halitpaşa Beldesindeki Gazi Fatih İlköğretim Okulu'nda hazırlanan 9 kazan aşure öğrencilere ve belde halkına dağıttı.

HALİTPAŞA’DA 9 KAZAN AŞURE DAĞITILDI

 

HALİTPAŞA - Saruhanlı İlçesine bağlı Halitpaşa Beldesindeki Gazi Fatih İlköğretim Okulu’nda hazırlanan 9 kazan aşure öğrencilere ve belde halkına dağıttı.

 

Gazi Fatih İlköğretim Okulu’nda, “251 bin dev öğrenci” ve “Okullar hayat olsun” projeleri kapsamında “5. aşure günü” etkinliği düzenlendi.

 

Okulda görevli öğretmenlerden Mahmut Keskin’in organize ettiği etkinliğe Belde Belediye Başkanı Vedat Çıvgın, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Yörükaslan ve Beldedeki Karakol Komutanlığı da destek verdi.

 

Okul bahçesindeki kazanlarda hazırlanan aşureler, ilk olarak öğrencilere ikram edildi. Daha sonra sanayi sitesi ve çarşı esnafı ile camiden çıkan cemaate dağıtıldı.

 

Belediye Başkanı Vedat Çıvgın, gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir etkinlikte öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek bu tip organizasyonların desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

 

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Yörükaslan ise etkinlikte emeği geçen öğretmen Mahmut Keskin ile etkinliğe tüm Halitpaşalılara teşekkür etti.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor