SARUHANLI/HALİTPAŞA - Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay´ı Ege Bölge Kan Merkezi arasında imzalanan protokol ile ilki 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde gerçekleştirilen ?Manisa kanım sana feda´ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Saruhanlı´nın Halitpaşa Gazi Fatih İlkokulu ve Şehit Nezir Pirnarcı Ortaokulu tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası da velilerden ve okul öğretmenlerinden büyük ilgi gördü. 

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine okulun aile birliği üyeleri, veliler ve vatandaşlar katıldı. Okul velileri ve öğretmenlerine yönelik düzenlenen kan bağışı kampanyasına Çınaroba, Bedeller, Alibeyli Çamlıyurt mahallelerinde de vatandaşlar da ilgi gösterdi.

?Önce öğrenciler bilgilendirildi? 

Şehit Nezir Pirnarcı Ortaokulu yapılan açıklamada, kan bağışı kampanyasında, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi tarafından koordine edilen ?Manisa kanım sana feda´ projesinin Okul olarak öğrencilerimize bir hafta boyunca kan bağışının önemi anlatıldı. Çocuklarımız da velilerini kan bağışına yönlendirerek yoğun bir katılım olmasını sağladılar. Bu bağlamda projeye destek olan tüm velilerime teşekkür ediyorum? diyerek kampanyaya 100´ün üzerinde bir katılım beklediklerini ve 85 ünite kan toplandığını söyledi.

Ayrıca özellikle bağışın okulda yapılması öğrencilerin hem Kızılay ekiplerini yakınen görmesi sebebiyle hem de ailelerini ikna eden ve bilgilendiren rolü görmesi sebebiyle geleciğin bağışçıları öğrencilerimizi motive etmiştir. Nüfusa oranla yüksek katılımın olduğunu ifade eden Kızılay ekibi bunun hem kendileri hem de koordinatörleri adına sevindirici olduğunu kaydetti.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 16.02.2019 16:36:55 1590 0
Tarih: 16.02.2019 16:36 Güncelleme: 16.02.2019 16:36
Haberi Sesli Oku