Tarih: 03.10.2019 17:04

Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Goldmaster Takımı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında organize edilen halı saha futbol turnuvasının final maçında Tirkeşsporu 8-3 mağlup eden Goldmaster takımı şampiyon oldu.

Turnuvanın final maçı Saruhanlı Belediyesine ait spor tesislerinde oynandı. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve eski hakem Yunus Yıldırım yönetti.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal'ın da izlediği karşılaşmada Tirkeşsporu 8-3 mağlup eden Goldmaster takımı şampiyon oldu.

Başkan Bilgin, maçın ardından sahaya girerek turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti, şampiyon olan takımı ise tebrik etti.

-Ödüller Verildi-

Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımların kupaları, Saruhanlı Belediyesi tarafından Sosyal Tesislerde düzenlenen Peron 5 ekibinin sahne aldığı konser öncesi verildi.

Şampiyon olan Goldmaster takımının kupasını Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ikinci olan Tirkeşspor'un kupasını İlçe Emniyet Müdür Mustafa Akol, üçüncü olan Saruhanlı Masterspor'un kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, dördüncü olan Cengiz Topelspor'un kupasını Saruhanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yaralı verdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —