Tarih: 07.05.2020 15:13

Hacırahmanlı Mahallesine ‘MASKİ Pratik’ Cihazı Takıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde muhtarlık binasına ‘MASKİ Pratik’ cihazı montajı gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme, yapılan hizmet için teşekkür ederek vatandaşın cihazdan çok memnun olduğunu belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaygınlaştırdığı 'MASKİ Pratik' cihazlarını vatandaşın daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için mahallelerdeki muhtarlık binalarına montajını yapmaya devamediyor. Bu kapsamda Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde muhtarlık binasına da MASKİ Pratik montajı yapıldı. Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu da Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme’yi ziyaretederek cihazın hayırlı olmasını diledi. Cihaz sayesinde mahalle sakinleri 7/24 avans bakiyelerini yükleme fırsatına sahip oldu. Ayrıca vatandaşlar, 'pratik.manisasu.gov.tr' adresine girerek  kredi kartları ile almış oldukları suyu cihazı kullanarak kartlarınatanımlatabilecekler.

“Bizim için çok iyi oldu”

Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme de, yapılan cihaz montajından çok memnun olduğunu belirterek, “Hacırahmanlı belde durumundan mahalleye dönüşen büyük yerleşim yerlerinden biri. Yapılan hizmet bizim için çok iyi oldu. Emeği geçenherkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —