Tarih: 25.05.2017 14:38

HACIRAHMANLI İLE İSHAKÇELEBİ ARASI ASFALTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
HACIRAHMANLI İLE İSHAKÇELEBİ ARASI ASFALTLANDI

Saruhanlı Belediyesi, 2017 yılı asfalt sezonunu başlatarak İlçe merkezi ile Hacırahmanlı ve İshakçelebi mahallelerinde ki toprak yollara sıcak asfalt atmaya başladı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 yılı yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtıklarını ifade etti.

Bu kapsamda Hacırahmanlı mahallesinden Saruhanlı ilçe merkezi girişindeki Rüzgarlı sokağa çıkan yola asfalt atıldığını belirten Yaralı, bu bölgeden sonra Hacırahmanlı ile İshakçelebi mahallesini birbirine bağlayan ara yolun da asfaltlandığını bildirdi.

Çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Yaralı, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt atılacağını ifade ederek şunları kaydetti;

?Bundan sonraki süreçte hava şartlarına bağlı olarak mahallelerimizde ihtiyaç duyulan bölgelerde bu çalışmalarımız devam edecek. Yaz mevsiminde asfalt ve taş kaplama çalışmalarımız olacak. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Hayırlı olsun."

Hacırahmanlı Mahallesi Muhtarı Gökhan Dayı ise Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yaralı´ya teşekkür etti.

Özellikle Hacırahmanlı ile İshakçelebi mahallelerini birbirine bağlayan ara yolun kestirme olduğu için yoğun bir şekilde kullanıldığını dile getiren Dayı, söz konusu toprak yolun asfaltlanmasının her iki mahallede büyük memnuniyet oluşturduğunu kaydetti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —