Anahtar Kelimeler: Güzellikte çeyrek asırlık marka:

SARUHANLI - İzmir’in ilk güzellik merkezi olarak, 25 yıl önce 75 metrekare bir mekanda kurulup, bugün 4 şube, 60 çalışan ve yaklaşık 100 bin üyesi ile Nets Polikliniği, çeyrek asırı geride bıraktı.

Başarılı işkadını Nur Uzgenç tarafından kurulan Nets bugün, medikal estetik uygulamalardan zayıflamaya, epilasyondan saç ekimine kadar estetik ve güzelliğe dair tüm tedavilerin en yeni teknolojiyle yapıldığı kapsamlı bir merkeze dönüşmüş durumda. Sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacını Bayraklı'da kurduğu Nets Akademi ile karşılayan köklü kurum, estetik ve güzellik uzmanlığında dokuz ayrı alanda verilen Milli Eğitim Bakanlığı kapsamındaki eğitimleriyle çok sayıda kursiyere de iş imkanı sağlıyor.

Bornova, Buca ve Bayraklı’daki şubelerine 2018’de bir yenisini daha ekleyen Nets, Bornova Homeros Vadisi'nde kurulan Nets Vadi ile, doğa yürüyüşleri, doğal detoks suları, yoga, meditasyon ve biofeedback uygulamaları ile gündelik hayatın stresinden uzaklaşılabilecek wellness merkezi ile hizmet çeşitliliğini arttırdı.

“Nets bir kadın başarısıdır”

Bugüne kadar pek çok saygın kurumun güzellik merkezi ve SPA/welness merkezine işletmecilik hizmeti; hastane, poliklinik gibi sağlık kurumlarına da danışmanlık hizmeti veren Nets markası ve kurucusu Nur Uzgenç, kadınlara yönelik projelerle de adından söz ettiriyor.

“Kadınların üretime katılması; ailenin ve toplumun kazancına dönüşür, herkesin yaşamını etkiler” düşüncesi ile 2013 yılında Güçlü Kadın Derneği’ni kuran Nur Uzgenç, dezavantajlı kadınlara destek sağlayabilmek için ücretsiz meslek edindirme de dahil olmak üzere pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. TÜRKONFED tarafından Başarılı Kadın Girişimci Ödülü’ne layık görülen Nur Uzgenç, şunları söyledi: “İş hayatımda ne zaman çaresiz, yeniden başlamakta zorluk çeken bir kadınla karşılaşsam, hep hayata yeni bir başlangıç yapmak isteyen genç Nur’u gördüm. Başarmış biri olarak, başarmak için zorluk içinde çabalayan kadınlara karşı kendimi hep sorumlu hissettim. Bu 25 yılda hep bu hissiyat ve motivasyon ile çalıştım. Hem Nets Akademi’nin hem de Güçlü Kadın Derneği’nin temel motivasyonu ve amacı aynı, kadınları güçlendirmek. Nets bir kadın başarısıdır. 1997 yılında 1 çalışanla iş yaşantısına adım atan Nets; o günden bu yana, 60 çalışanı, 4 şubesiyle ve iş ortaklarıyla, 100 bine yaklaşan üye sayısı ile ve sektöre kazandırdığı öğrencileriyle bugün kocaman bir aile olmuştur.  Nets ailesi olarak, nitelikli çalışan kadromuz ile, dünyadaki sektörel gelişmeleri ve teknolojiyi yakından takip etmeyi, sürekli eğitimi, çok çalışmayı, işini çok sevmeyi, en büyük kazancının müşteri memnuniyeti ve en büyük değerin de güven olduğu ilkeleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.11.2021 00:41:00 0

Tarih: 29.11.2021 00:41

Haberi Sesli Oku