Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Güzelköy’de Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Güzelköy’de Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

‘Daha temiz bir Manisa’ hedefiyle il genelindeki çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

MANİSA - ‘Daha temiz bir Manisa’ hedefiyle il genelindeki çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek taşkın tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesinde 3 kilometrelik temizlik çalışması yaptı. Yapılan çalışma ile dere tabanı ve kenarları balçıktan temizlendi, derede biriken zararlı maddeler toplandı.

“Çok memnun kaldık”
Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Arif Akbulut, “Mahallemizde yapılan dere temizliğinden çok memnun kaldık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor