Anahtar Kelimeler: 0

GÜRES GROUP 50. YILINI KUTLADI

 

İzmir’deki Swissotel Grand Efes’te 50. altın yılını kutlayan Güres Group, yarım asırlık başarı dolu bir tarihe sahip olmanın haklı gururunu yaşadı.

 

Manisa, Saruhanlı’daki küçük bir çiftlikte kurulan ve bugün Türkiye’nin tek çatı altına toplanmış en büyük tam entegre yumurta üretim tesisine sahip olan Güres Group, yarım asırlık başarı dolu tarihini Swissotel Grand Efes’te düzenlenen bir davet ile kutladı. 

 

Cumhuriyeti kuran ilk milletvekillerinden Ahmet Remzi Güres tarafından 1938 yılında temelleri atılan köklü firma, 50. yılına yakışan görkemli bir gece düzenledi. Geceye devlet erkânı, Güres Group çalışanları, iş ortakları, tedarikçileri ve basın mensupları katıldı.

 

Başarının yolunun inanç, özveri ve emekten geçtiğini vurgulayan Güres Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres’in açılış konuşmasıyla başlayan davet, son dönemin başarılı isimlerinden Ziynet Sali ve Blue Note Orkestrası’nın performanslarıyla devam etti. Gecede, küçük bir çiftlikte 600 adet tavukla başlayarak sektör liderliğine uzanan Güres Group’un hikâyesinin anlatıldığı 50. Yıl özel filmi de gösterildi.

 

Kaliteli ürünlerin ancak kaliteli iş gücüyle ortaya çıkabileceğini, uzun yıllardır bölgeye sağladığı istihdamın manevi bir karşılığı olarak alan firmaya, Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar tarafından plaket verildi.

 

Davet için hazırlanan özel menü konukların damaklarında; gecede yaşanan keyifli anlar da hafızalarda unutulmaz tatlar bırakırken, Güres Group yönetimi ve çalışanları, yeni hedefleri için moral depoladılar.

 

-Dünden Bugüne Güres-

 

29 Ekim 1923 yılında, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran T.B.M.M.'nin milletvekillerinden olan; ülkemizin yeniden yapılandırılması aşamasında, kendisine verilen görevleri, sınırsız özveri, inanç ve aşkla yerine getiren Ahmet Remzi Güres, 1938 yılında, Manisa Saruhanlı'da kurduğu çiftlikle, Güres Group'un temellerini atmıştır.

 

1963 yılında, Ahmet Remzi Bey'in, Saruhanlı'da kurduğu tavuk çiftliğine, 600 adet tavuk alarak adım attığı bu yeni işkolu, bugünkü Güres Group'un liderlik misyonunu üstlendiği yumurta sektörüne girişinin zeminini hazırlar.

 

Güres Group, Yumurta üretim tesislerinden, Yem Fabrikasına, Viyol fabrikasından, Kuluçka, Yarka ve Damızlık Üretim Tesislerine, Gübre Üretim Tesisinden, Kafes Ve Ekipman Üretim Fabrikasına, ülkemizin tek çatı altına toplanmış, en büyük tam entegre yumurta üretim tesisidir. Güres Group, güçlü markalarıyla büyüme stratejisi doğrultusunda, kendi teknoloji ve Ar-Ge gücüyle geliştirdiği kaliteli ürünlerini, yurtiçi ve yurtdışındaki değerli müşteri ve tüketicilerine, etkin satış ve işbirliği faaliyetleri ile pazarlayarak, yerel ve global pazardaki konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir.

 

Ülkemizin tek çatı altına toplanmış, en büyük entegre yumurta tesisine sahip olan Güres Group, sahip olduğu ulusal ve uluslararası kalite belgeleriyle, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle, müşterilerine, tüketicilerine, halkına ve ülkesine hizmet etmeye devam etmektedir.

Kurulduğu günden bugüne, profesyonel örgütlenme ve kurumsallaşmaya önem vererek, marka ve teknoloji gücünü arttıran Güres Group, doğru hedefler ve stratejilerle büyüyerek, faaliyet alanlarına;

 

Damızlık Yumurta Üretim Tesisi, Kuluçka Tesisi, Yumurtacı Yarka Üretim Tesisi, Yumurta Üretim Tesisleri, Bıldırcın Yumurtası Üretim Tesisi, Pastörize Sıvı Yumurta Fabrikası

Tavukçuluk Teknolojisi Fabrikası, Yem Fabrikası, Viyol Fabrikası, Mikrobiyoloji ve Gıda, Laboratuarları, Arıtma Tesisi, Organik Gübre Fabrikası, Tarım Ürünleri’ni eklemiştir.
 
MUAMMER KÖKCÜOĞLU


İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
23.04.2013 17:03:54 1593 0

Tarih: 23.04.2013 17:03

Haberi Sesli Oku