Anahtar Kelimeler: 0

GÜRES ÇALIŞANLARINA SERTİFİKA

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi tarafından Güres A.Ş firmasında çalışan personele yönelik düzenlenen mesleki eğitim seminerine katılanlara sertifika verildi.

 

Güres Teknoloji fabrikasında düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkan Vekili Recep Çımat, Güres A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Bayramoğlu katıldı.

 

Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Akkuş, programda yaptığı konuşmada ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı işletmelerde çalışan personellere mesleki eğitim semineri verdiklerini kaydetti.

 

Bu kapsamda Güres Teknoloji fabrikasında çalışan personellere yönelik de seminer düzenlediklerini ifade eden Akkuş, semineri başarıyla tamamlayan 21 personelin sertifika almaya hak kazandığını belirtti.

 

İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ise konuşmasında, “İnsan ne iş yaparsa yapsın o işi en iyi şekilde yapmalıdır. Bildiğimizi zannetmek en büyük düşmanımızdır. Yani ‘bu konuyu ben artık biliyorum’ dememeliyiz. Her insanın mutlaka bir eksiği vardır. Öğrenmesi gereken bilgiler vardır. İşte bu kurslarda bunun için düzenleniyor ve faydalı oluyor” dedi.

 

Güres A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres de güvenlik olmadan iş de olmayacağını dile getirerek bu tür çalışmalarda her zaman yer almak istediklerini söyledi.

 

Programdaki konuşmaların ardından seminere katılanlara sertifikaları verildi. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
28.11.2012 17:12:27 483 0

Tarih: 28.11.2012 17:12
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00