Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79

Güncan´dan Paşaköy´de İçme Suyu Hattı Çalışmalarına İnceleme

Güncan´dan Paşaköy´de İçme Suyu Hattı Çalışmalarına İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi´nde 20 kilometre içme suyu hattı, 16 kilometre de sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi´nde 20 kilometre içme suyu hattı, 16 kilometre de sıfırdan kanalizasyon hattı döşüyor.

MBB Saruhanlı Koordinatör Müdürü Nuri Güncan çalışmaları yerinde inceledi.

Güncan burada yaptığı açıklamada, MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin kanalizasyon hatlarını yenilemenin yanı sıra sıfırdan hat döşeyerek de yılların kangrenleşmiş sorunlarını ortadan kaldırmayı hedeflediğini söyledi.

Güncan, ?MASKİ Genel Müdürlüğü, Paşaköy Mahallesi´nde ayrıca 20 kilometre içme suyu şebeke hattını tamamen yenileyecek. Çalışmalar sayesinde mahallenin içme suyu altyapısı yenilenerek, vatandaşların kullanımına sunulmuş olacak.? Dedi.

Güncan´ın İnceleme programına MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Paşaköy MHP Parti Temsilcisi Halil Çoban ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar da eşlik etti.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor