SARUHANLI/GÜMÜLCELİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Gümülceli Mahallesi´ne kesintisiz ve daha kaliteli içme suyu sağlamak için bin 700 metrelik eski isale hattını yenileme çalışmalarına başladı.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki eski ve sağlıksız hatları yenileyerek altyapı koşullarını iyileştirmek adına yoğun mesaisine ara vermiyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Gümülceli Mahallesi´nin eskiyen içme suyu isale hattını yenilemek için çalışma başlattı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı´nca yürütülen bin 700 metrelik hat yenileme işi tamamlandığında, Gümülceli sakinlerine kesintisiz ve daha kaliteli içme suyu ulaştırılacak. Mahallede sürdürülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin de yakından takip etti.

 

?Eski hat yüzünden günlerce susuz kaldığımız oluyordu?

 

Gümülceli Mahalle Muhtarı Ali Kavuklu, ?İsale hattımız 70´li yıllarda yapılmıştı ve artık sağlıksız bir hat halini almıştı. Şuan MASKİ tarafından sıkıntı çıkaran bu hattımız yenileniyor. Eski hat yüzünden günlerce susuz kaldığımız dahi oluyordu. Bizim için çok güzel ve önemli bir çalışma yapılıyor. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, emeği geçen bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum? diye konuştu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 2.07.2018 10:17:33 565 0

Tarih: 02.07.2018 10:17
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00