Saruhanlı Belediyesi tarafından Gümülceli mahallesinde ekonomik ömrünü tamamladığı için geçen yıl yıkımı gerçekleştirilen ve Şehit Er Serbülent Kaya´nın adını taşıyan eski düğün salonunun yerine yeni ve modern bir düğün salonu yapıldı. Kamelyalı oturma alanları, yazlık düğün bahçesi ve çocuk oyun parkı inşa edilen düğün salonunun bahçesi ise sosyal tesise dönüştürüldü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet halkasına bir yenisi daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

Geçen yıl ziyaret ettikleri Gümülceli mahallesinde ki Düğün salonunun kullanılamaz durumda olduğunu gördüklerini ifade eden Yaralı, bunun üzerine Gümülceli´ye yakışır modern ve güzel bir salon yapmaya karar verdiklerini belirterek şunları söyledi;

"Şehit Piyade Er Serbülent Kaya´nın adını taşıyan eski düğün salonunu yıkarak, yerine yenisini yaptık. Düğün salonunun bahçesine ise kamelyalı oturma alanları, yazlık düğün bahçesi ve çocuk oyun parkı kurduk. Böylece düğün salonunun bahçesi sosyal tesise dönüştü. Kendisini bir kez daha rahmetle andığımız Şehidimizin adını da tesisimizin geneline verdik. Böyle daha anlamlı oldu. Hayırlı olsun. Yatırım ve hizmetlerimiz devam edecek"

-Başkan Yaralı´ya Teşekkür Ettiler-

Gümülceli Mahallesi Muhtarı Ali Kavuklu ve vatandaşlar ise, mahallelerine yapılan hizmetler karşısında çok memnun olduklarını belirterek, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya teşekkür ettiler.

- Şehit Piyade Er Serbülent Kaya -

Saruhanlı´nın Gümülceli mahallesinde 1982 yılında dünyaya gelen Serbülent Kaya, vatani görevini yaptığı Diyarbakır´ın Lice İlçesinde 29 Mayıs 2003 tarihinde şehit olmuştu.



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.02.2017 16:58:26 0
Tarih: 12.02.2017 16:58 Güncelleme: 12.02.2017 16:58
Haberi Sesli Oku