Tarih: 29.06.2013 10:21

Gümülceli’ye 6 Derslikli Ek Bina

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı İlçesine bağlı Gümülceli beldesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okuluna 6 derslikli ek bina yapılacak.

Gümülceli Belediye Başkanı Ayhan Adağ, gazetecilere yaptığı açıklamada ek bina yapım işinin Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nca 15 Temmuz’da ihale edileceğini belirtti.

İhaleden sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanacağını ve sözleşmenin ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacağını ifade eden Adağ, okul binasının 5 ay içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Eğitime “Yüzde 100 Destek” kampanyası çerçevesinde yapılacak olan ek binaya belediye olarak kendilerinin de 100 bin lira destek sağlayacaklarını dile getiren Adağ, şöyle dedi:

“Belediye olarak her zaman eğitim, öğretime önem veriyoruz. Öğrencilerimizin standartları yüksek okullarda eğitim, öğretim görmesini istiyoruz. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri onların başarısını artıracaktır.”

-Eski Okul Binaları Yıkıldı-

Bu arada, okulun yapılacağı alanda bulunan 3 parçalı eski okul binası hakkında, deprem ve olası sarsıntılara dayanıksız olduğunun belirlenmesi üzerine yıkım kararı verilmiş ve bu binalar geçtiğimiz haftalarda yıkılmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —