Anahtar Kelimeler: Gülşen Delen Milli Takıma Seçildi

SARUHANLI - MANİSA Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımımızın şampiyon sporcusu Gülşen Delen, Mersin Erdemli’de düzenlenen Büyük Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında topladığı 620 puanla, Türk Milli Takımı’na seçilme hakkı kazandı. Delen, elde ettiği bu başarıyla hem kulübümüzü hem de Manisa’yı gururlandırdı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası, Mersin-Erdemli ilçesinde gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun başarılı sporcusu Gülşen Delen de mücadele ettiği Büyük Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında, 6 serilik atışlarda sırasıyla 103.0, 104.0, 103.9, 102.9, 103.3 puan aldı ve toplamda 620 puanla atışları tamamladı. Aldığı bu sonuçla Türk Milli Takımına seçilme hakkı kazanan sporcumuz Gülşen Delen, hem Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzu hem de Manisa’yı gururlandırdı.

‘Gururlandık’

Mersin ili Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada topladığı 620 puanla Milli Takıma seçilme hakkı kazanan Gülşen Delen’in başarısıyla gururlandıklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak katıldığımız her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönmeyi hedefliyoruz. Sporcumuz Gülşen Delen’de şanlı bayrağımız için mücadele etme fırsatı yakaladı. Tüm camiayı mutlu eden bir sonuç oldu. Gülşen’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 27.03.2021 10:06:00 2491 0

Tarih: 27.03.2021 10:06
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00