Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında şarkıcı Gülşen konser verdi. Salihli Kent Meydanı`nda düzenlenen konserde Gülşen, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konsere Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay`ın yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Gülşen sevilen şarkılarını seslendirdi. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay programda yaptığı konuşmasında,

“Bizler bugün ülkemizde alnı açık başı dik dolaşabiliyorsak Kent Meydanlarımızda böyle coşkulu toplantılar konserler düzenleyebiliyorsak hep bir ağızdan şarkılar söyleyebiliyor hep birlikte el ele oyunlar oynayabiliyor isek bir bayramın coşkusunu mutluluğunu aynı ruh ferahlığıyla birlikte yaşayabiliyorsak unutmamalıyız ki bu ilk adımı 19 Mayıs 1919’da “Ya Bağımsızlık Ya Ölüm” diye atılan Misak-ı Milli sınırları içerisinde “Vatan bir bütündür bölünemez, parçalanamaz” diye başlatılan Mustafa Kemal’in önderliğinde işgalcilere yedi düvele karşı verilen dünyada tüm ezilen uluslara örnek olmuş şanlı ulusal kurtuluş savaşımız sayesindedir.

O savaş sonrası kurulan laik Cumhuriyetimiz sayesindedir. Cumhuriyetin kazanımları sayesindedir. O nedenle kurtuluş yılımızın 91. yıl dönümünde bir kez daha vatanımızı kurtaran, laik Cumhuriyetimizi kuran bizlere çağdaşlığın yolunu açan, varlıklarımızı, konumumuzu, özgür birey ve yurttaş kimliklerimizi borçlu olduğumuz başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şükranla anıyorum” dedi.

Okay`ın, Gülşen’e çiçek verdiği gecede hava fişek gösterisi yapıldı.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
6.09.2013 11:10:03 1201 0

Tarih: 06.09.2013 11:10
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00