Anahtar Kelimeler: Güloğlu Plastik yaşında

EKONOMİ - Plastik sektörünün önde gelen markalarından Güloğlu Plastik, 44. yaşını çalışanları ve aileleriyle birlikte Tire'de düzenlenen piknikle kutladı.
Şenlik havasında geçen piknikte çalışanlar kendileri için hazırlanan şut çekme, elma yeme, halat çekme gibi oyunlarla stres atarken; anne ve babalarını ilgiyle izleyen çocuklar da çuvalla zıplama, kaşık ile yumurta taşıma, sandalye kapmaca gibi oyunlarla doyasıya eğlendi.
Başarının sırrı: Aile olmak
Bu tür etkinliklerle çalışanlarıyla büyük bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu “Kurulduğumuz ilk günden beri aile olmanın önemini vurguluyoruz. Bünyemizde 30 seneyi deviren çalışanlarımız var, bu bizim için mutluluk kaynağı” dedi. Bünyelerinde çalışan 75 kişi ile kurdukları güven ve sevgi bağının, çalışma hayatındaki başarılarının anahtarı olduğunu söyleyen Güloğlu “Hep birlikte büyüdük, hep birlikte başardık” diye konuştu. Genel Müdür Yardımcısı Gülsemin Güloğlu ise süt sektöründe büyük bir atak gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Ürettiğimiz yeni nesil, sağlıklı süt kasaları ile süt sektöründeki büyük firmaların hemen hemen hepsiyle çalışıyoruz. Tire, süt anlamında kendisini sürekli geliştirmesi bize bu atakta büyük avantaj sağladı” dedi. İşyerinde 5, 15, 20 ve 30 yılını dolduran çalışanlara plaket ve ödüllerinin verildiği piknik, 44. yıldönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi.
RESİMALTI
1- Güloğlu Plastik, 44. yaşını çalışanları ve aileleriyle birlikte Tire'de düzenlenen piknikle kutladı.
2- Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu
3- Güloğlu Plastik Genel Müdür Yardımcısı Gülsemin Güloğlu
4- Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Seracettin Güloğlu, 30. yıl plaketini Şerif Ali Buluç'a verdi.
5,6,7- Renkli yarışmaların damgasını vurduğu piknik, şenlik havasında geçti



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 2.10.2019 06:55:00 1458 0

Tarih: 02.10.2019 06:55 Güncelleme: 02.10.2019 06:55
Haberi Sesli Oku

Ekonomi

Ekonomi Haberleri
18.07.2025 16:54:00