Anahtar Kelimeler: 0

GÜLEN ADAM MAHKEMELİK OLDU

 

SARUHANLI -  8 yıl önce kayınpederi tarafından tüfekle başından vurulan ve beyninde meydana gelen ağır hasar nedeniyle gülme hastalığına yakalanan Murat Karabulut (37) hakkında “devlet memuruna hareket” suçundan dava açıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Saruhanlı’da Kemal Sunal’ın gülen adam filmini andıran hayatı ile gazetelere haber olan Murat Karabulut, işlem yaptırmak için gittiği bir kamu kurumunda görevli memurlara hakaret etmek suçundan hakkında açılan dava kapsamında 4 Nisan’da hakim karşısına çıkacak.

 

Konuyla ilgili Kardelen Gazetesi muhabirinin sorularını yanıtlayan Karabulut, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ederek, kendisinin de, kendisine dava açan memurlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

 

Davaya konu olan olayın Ocak ayında, gelir tespiti yaptırmak için gittiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda meydana geldiğini dile getiren Karabulut şunları anlattı;

 

“1 Ocak’ta yürürlüğe giren Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir tespiti yaptırmak için Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na gittim. O gün orada yoğun bir kalabalık vardı. Duvarda, (65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar hizmet alımında önceliklidir) yazısını gördüm. Bende özürlü olduğum için işlem yaptırmak için ilk sıraya geçtim. Bu sırada oradaki memurlar bana sıra bekleyen vatandaşların önüne geçmemem gerektiğini söylediler. Bende duvardaki yazıyı işaret edip durumumu anlattım. Ancak anlamadılar ve tartışma yaşandı. O anki sinirimle elimdeki evrakları yırtıp yere attım. Onlarda benim hakkımda davacı olmuşlar.”

 

Saruhanlı Kaymakamlığı’nın engelli ve yaşlı vatandaşlara kamu hizmeti almak için gittikleri kurumlarda öncelik tanınması için karar aldığını belirten Karabulut, alınan bu karara uyulmadığını ileri sürdü.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
6.03.2012 18:46:46 1539 0
Tarih: 06.03.2012 18:46 Güncelleme: 06.03.2012 18:46
Haberi Sesli Oku