Anahtar Kelimeler: 0

GÜLEN ADAM MAHKEMELİK OLDU

 

SARUHANLI -  8 yıl önce kayınpederi tarafından tüfekle başından vurulan ve beyninde meydana gelen ağır hasar nedeniyle gülme hastalığına yakalanan Murat Karabulut (37) hakkında “devlet memuruna hareket” suçundan dava açıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Saruhanlı’da Kemal Sunal’ın gülen adam filmini andıran hayatı ile gazetelere haber olan Murat Karabulut, işlem yaptırmak için gittiği bir kamu kurumunda görevli memurlara hakaret etmek suçundan hakkında açılan dava kapsamında 4 Nisan’da hakim karşısına çıkacak.

 

Konuyla ilgili Kardelen Gazetesi muhabirinin sorularını yanıtlayan Karabulut, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ederek, kendisinin de, kendisine dava açan memurlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

 

Davaya konu olan olayın Ocak ayında, gelir tespiti yaptırmak için gittiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda meydana geldiğini dile getiren Karabulut şunları anlattı;

 

“1 Ocak’ta yürürlüğe giren Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir tespiti yaptırmak için Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na gittim. O gün orada yoğun bir kalabalık vardı. Duvarda, (65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar hizmet alımında önceliklidir) yazısını gördüm. Bende özürlü olduğum için işlem yaptırmak için ilk sıraya geçtim. Bu sırada oradaki memurlar bana sıra bekleyen vatandaşların önüne geçmemem gerektiğini söylediler. Bende duvardaki yazıyı işaret edip durumumu anlattım. Ancak anlamadılar ve tartışma yaşandı. O anki sinirimle elimdeki evrakları yırtıp yere attım. Onlarda benim hakkımda davacı olmuşlar.”

 

Saruhanlı Kaymakamlığı’nın engelli ve yaşlı vatandaşlara kamu hizmeti almak için gittikleri kurumlarda öncelik tanınması için karar aldığını belirten Karabulut, alınan bu karara uyulmadığını ileri sürdü.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
6.03.2012 18:46:46 1574 0
Tarih: 06.03.2012 18:46 Güncelleme: 06.03.2012 18:46
Haberi Sesli Oku