GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından aziz şehitlerimizin hatırasına düzenlenen mevlit programı Gördes ile devam etti. Bu kapsamda şehadetinin 19. yılı olan Gördesli şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç ve şehadetinin 37. yılı olan Şehit Jandarma Er Yakup Çavuldak, memleketleri Gördes’te dualarla anıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördesli kahraman şehitlerimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç ve Jandarma Er Yakup Çavuldak için şehadetlerinin yıldönümü olması dolayısıyla anma programı düzenledi. Gördes pazaryeri alanında düzenlenen anma etkinliğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Gördes Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Esen, Necati Arı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Abdullah Sarpdağ, İlçe Emniyet Amiri Serdar Kılıç, MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, Çiğiller Mahalle Muhtarı Coşkun Ertaş, Kalemoğlu Mahalle Muhtarı Selami Küçük, şehit yakınları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Dualar Tüm Şehitlerimiz İçin

Programda ilk olarak aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen dualar okundu. Daha sonra mevlit okundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mobil İkram Aracı ile vatandaşlara pilav hayrı da gerçekleştirilen programda, Gördesli şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz saygıyla anıldı. Programın son bölümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Orçun Abalı ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Arslan tarafından şehit ailelerine Yasin-i Şerif ve Türk Bayrağı hediye edildi. Evlatlarını vatan için feda eden ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.



Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.12.2022 11:19:00 782 0
Tarih: 13.12.2022 11:19 Güncelleme: 13.12.2022 11:19
Haberi Sesli Oku