MANİSA/GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesinin Gördes ilçe merkezindeki Fatih Bulvarı ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarında hayata geçireceği prestij cadde projesi öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 8 kilometrelik, 6 milyon TL yatırım bedeli ile altyapı çalışması yapılacak. Yatırım için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçe merkezinde yer alan ve ulaşım açısından önemli bir konumda olan Fatih Bulvarı ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarında prestij cadde projesini hayata geçirecek. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ise her iki caddede yaklaşık 8 kilometrelik 6 milyon TL yatırım bedeli ile altyapı çalışması yapacak. Yatırım için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz, MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici ve yetkili personel ile birlikte yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından caddelerde incelemelerde bulundu.

İlçelere modern dokunuş devam ediyor

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda alt ve üstyapı dönüşümlerine idare olarak yeni yatırımlarla devam ediyoruz. Gördes ilçe merkezimizin omurgası durumunda olan Fatih Bulvarı ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarında Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde projesi hayata geçecek. Öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğümüz de bu bölgede yaklaşık 8 kilometrelik içme suyu hattı ile kanalizasyon hattı çalışması yapacak. Bu yatırımın bedeli 6 milyon TL olacak. İdaremizin çalışmaları kapsamında yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. İlçelere modern dokunuş devam ediyor” dedi. 



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.06.2022 10:48:00 844 0
Tarih: 14.06.2022 10:48 Güncelleme: 14.06.2022 10:48
Haberi Sesli Oku