GÖRDES - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Gördes Atıksu Arıtma Tesisi´nin geçici kabul işlemleri için İller Bankası Genel Müdürlüğü´nden gelen teknik uzmanları ağırladı. Görüşme sonrasında tesiste incelemelerde bulunan heyet, tesisin geçici kabul işlemlerini gerçekleştirdi. 
İller Bankası Genel Müdürlüğü´nden Meltem Malatyalı ve beraberindeki teknik uzmanlar, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran´ı makamında ziyaret etti. Gördes Atıksu Arıtma Tesisi´nin geçici kabul işlemleri için Manisa´ya gelen teknik ekip ile gerçekleştirilen görüşmede MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak da yer aldı. 10 milyon TL yatırım ile inşa edilen tesise ilişkin yapılan toplantının ardından heyet, Gördes´e giderek geçici kabul işlemlerini tamamladı. 1 yıl süreyle yüklenici firma tarafından işletilmesinin ardından tesis tümüyle MASKİ bünyesine geçerek, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı organizasyonunda çalıştırılacak.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, ?Gördes ilçemizdeki atıksu kirliliğini ortadan kaldırmak ve ilçemizin doğasını korumak amacıyla hayata geçirerek işletmeye aldığımız atıksu arıtma tesisimizin geçici kabul işlemlerini İller Bankası Genel Müdürlüğü´nden gelen uzman heyet ile birlikte tamamlamış bulunuyoruz. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan 10 milyon TL değerindeki bu tesisimiz, 2048 yılına kadar 12 bin 500 kişilik eşdeğer nüfusa hizmet verecek. Tesis sayesinde evsel nitelikli atıksuların Gördesli vatandaşlarımız için tehdit oluşturmasının önüne geçerek, Gediz Havzamızın temizlenmesi ve kurtarılması yolunda önemli bir adımı daha tamamlamış olduk. Manisalı hemşerilerimizin daha temiz ve sağlıklı bir doğada yaşamaları için ne gerekiyorsa tüm gücümüzle yapmaya devam ediyoruz? dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 10.01.2018 08:35:43 648 0
Tarih: 10.01.2018 08:35 Güncelleme: 10.01.2018 08:35
Haberi Sesli Oku