SARUHANLI - Gölmarmaralı muhtarlar atıksu arıtma tesisini ziyaret etti. Tesise giren atıksuyu ve tesisten içme suyu berraklığında çıkan suyu gören muhtarlar, atıksu arıtma tesisinin ilçeleri için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladıklarını ifade ettiler.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği çevreci yatırımlar ile Manisa’nın geleceğini koruma altına alıyor. Bu kapsamda idarenin Gölmarmara ilçesinde tamamen yenileyerek, faaliyete aldığı Atıksu Arıtma Tesisi mahalle muhtarlarını misafir etti. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, mahalle muhtarlarını tesiste ağırlayarak misafirlerine atıksuyun arıtılma süreçleri hakkında bilgi verdi. Tesisteki ziyarette, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz ve tesis sorumluları da hazır bulundu. Mahalle muhtarları tesisin Gölmarmara ve Manisa için büyük önem arz ettiğini gezip gördükten sonra daha iyi anladıklarını belirterek, MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışıyoruz

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Bereketli Gediz ve Bakırçay Havzalarını özlenen eski günlerine kavuşturmak için idarenin kurulduğu günden bu yana büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek, “Mahalle muhtarlarımızın çalışmalarımızı yerinde görmesi büyük önem arz ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde hemşerilerimiz için gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, MASKİ İlçe Şefliğine de ziyarette bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.10.2020 09:54:00 0
Tarih: 12.10.2020 09:54 Güncelleme: 12.10.2020 09:54
Haberi Sesli Oku