Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10364,6%-1,82
  • DOLAR

    32,60% 0,11
  • EURO

    35,48% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2448,56% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3902,41% 0,00

Gölmarmara’da kaçak içki operasyonu

Gölmarmara’da kaçak içki operasyonu

Gölmarmara İlçesi'nde, Manisa il Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Gölmarmara İlçe Jandarma Komutanlığınca Halk sağlığının korunması kapsamında Yasadışı İçki Üretimi ve tüketiminin önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi.

GÖLMARMARA - Gölmarmara İlçesi'nde, Manisa il Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Gölmarmara İlçe Jandarma Komutanlığınca Halk sağlığının korunması kapsamında Yasadışı İçki Üretimi ve tüketiminin önlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi.

Yapılan istihbari çalışmada Gölmarmara İlçesi Kayaaltı Mahallesi mülki sınırları içerisinde T.A (1962-E) isimli şahsın bağ evinde kaçak alkol üretimi yaptığı bilgisi alınması üzerine adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden Gölmarmara İlçe Jandarma K.lığı ve KOM Ş.Md.lüğü unsurlarınca meskur bağ evinde yapılan aramada çeşitli şişe ve bidonlar içerisinde 90 lt kaçak alkollü içki,içki üretiminde kullanılan aparatlı kazan ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği  ele geçirilmiştir. Olayın şüphelisi T.A(1962-E) ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır, ele geçirilen suç unsurlarına el konulmuştur.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor