Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Gölmarmara Mezarlığına İnceleme Gezisi

Gölmarmara Mezarlığına İnceleme Gezisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, ilçe ziyaretleri ve çalışmaları inceleme kapsamında Gölmarmara ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu.

GÖLMARMARA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, ilçe ziyaretleri ve çalışmaları inceleme kapsamında Gölmarmara ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu.

İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve temizliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına ilçe mezarlıklarında incelemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Gölmarmara ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ile bir araya gelen Aslan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Gölmarmara merkez 3 no’lu mezarlığında incelemelerde bulunan Daire Başkanı Aslan, çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde mezarlıklarda çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini belirten Aslan, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam edeceklerini söyledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor