Anahtar Kelimeler: 0

GÖLMARMARA’DA DEPREM

 

GÖLMARMARA - Manisa'da, merkez üssü Gölmarmara ilçesinin Ayanlar köyü olan 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 13.18'de merkez üssü Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar köyü olan 4,6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem, çevre ilçeler ile İzmir'de de hissedildi.

 

 - Manisa Valisi Daşöz’ün Açıklaması -

 

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Gölmarmara ilçesinde bağlı Ayanlar köyü merkezli 4,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin şu ana kadar kendilerine intikal etmiş bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi.

 

Vali Daşöz, yaptığı açıklamada, saat 13.18'de meydana gelen merkez üssü Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar köyü olarak açıklanan depremin ardından ilçedeki yetkililerle irtibat kurduklarını belirterek, "Şu ana kadar bize herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi, konuyu takip ediyoruz" dedi.

 

 - Gölmarmara Kaymakamı Sarılı’nın Açıklaması -

 

Gölmarmara Kaymakamı Cafer Sarılı da Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, depremde can ve mal kaybının olmadığını bildirdi.

 

İlçe merkezine 17 kilometre mesafede bulunan 170 nüfuslu köyde, deprem anında bir panik yaşandığını ifade eden Sarılı, şunları kaydetti;

 

“Deprem esnasında bir panik yaşanıyor. Ancak daha sonra her şey normale dönüyor. Deprem Ayanlar köyünün yanı sıra Beyler, Yeniköy ve Taşkuyucak köylerinde de şiddetli bir şekilde hissedilmiş. Jandarma ekiplerimiz şu an bölgede, yapılan ilk tespit çalışmalarına göre can ve mal kaybı bulunmuyor. Depremden dolayı ilçe merkezi ve köylerimizde elektrik kesintisi söz konusu, Telaş edilecek bir durum yok.”

 

 - Ayanlar Köyü Muhtarı Uysun’un Açıklaması -

 

Depremin merkez üssünde yer alan Ayanlar köyünün muhtarı Hasan Uysun ise depremin köyde hasara neden olmadığını ancak korku ve paniğe neden oluğunu ifade etti.

 

Haber Merkezi

 

 

 



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
3.08.2012 18:01:08 0
Tarih: 03.08.2012 18:01 Güncelleme: 03.08.2012 18:01
Haberi Sesli Oku