GöÖLMARMARA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara mezarlığında incelemelerde bulundu ve eksikliklerin tespitini yaptı. İlçeye kazandırılacak yeni gasilhane için yer arayışında da bulunan ekipler, ayrıca yeni gömü alanı için de tespitte bulundu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Planlama Şube Müdürü Melek Demirbaş ve Bakım-Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Gölmarmara ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve ilçe mezarlık sorumlularıyla birlikte gerçekleştirilen inceleme gezisinde, yeni gömü alanı için tespit yapıldı. Bazı bozulan mezarlıkların tadilatının yapılması için hemen düğmeye basan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı heyeti, ayrıca mezarlık kapılarının yenilenmesinin de yapılacağını belirtti.
17 ilçede mezarlıkların yenilenmesi, bozulan yerlerin tadilatı ve yeşillendirme çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, ?Gölmarmara ilçe mezarlığında kuruyan yerlerin yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına da hemen başlayacağız. Ayrıca yeni gasilhane yapılması için yer tespiti yaptık. Hedefimiz, vatandaşlarımızın ebedi istirahatgahlarını muntazam bir şekilde düzenlemek ve gelen ziyaretçilerin temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmelerini sağlamaktır. Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde devam edecek? dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 27.02.2017 08:18:24 558 0

Tarih: 27.02.2017 08:18
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00