Gökmen, Belediye Başkanımızın Arkasındayız

Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve 25 belediye çalışanı hakkında bir süre önce yerel gazetelerde çıkan yolsuzluk haberlerinin gerçek dışı olduğunu söyledi.

Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada; ?Geçtiğimiz günlerde bir gazetede yer alan ve Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı hakkında ortaya atılan iddialar asılsız ve mesnetsizdir.? Dedi.

Belediyede Manisa Valiliği tarafından yürütülen bir ön soruşturma var olduğunu, ancak Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´nın bu olayın dışında olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Gökmen şunları kaydetti; ?Başkanımız bu soruşturmanın bir an önce neticeye kavuşması ve varsa suçluların cezalarını çekmesinden yana tavrını da ayrıca ortaya koymuştur.

Bu olayla hiç bir bağlantısı olmamasına rağmen bu olay üzerinden Belediye Başkanımızı yıpratmaya yönelik bir karalama kampanyası başlatıldığını görüyoruz. Olay basına yansıdığı gibi kesinlikle değildir. Olay soruşturma aşamasında olduğu için henüz suç ve suçlunun kim ya da kimler olduğu kesinlik kazanmamıştır. Şüpheli ya da şüpheliler soruşturma sonucunda suçlu olduklarının kanıtlanması halinde cezalarını elbette çekeceklerdir.

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Belediyeler de hukuk kuralları içerisinde yönetilir. Bu kurumda görev yapan ve suça karışan her kim olursa adalet önünde hesap verir.

Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı, 13 yıllık görev süresi boyunca Belediyenin bir kuruşunu bile boşa harcamamıştır. Kendisi her zaman dürüstlüğü ile ön plana çıkmıştır. Belediye Başkanımız muhalefetin her türlü karalama kampanyasına karşı görevinin başındadır. Meclis üyelerimiz görevinin başındadır.

Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı, 13 yıl boyunca diğer siyasi partilerin kendi seçim beyannamelerine bile koymaya çekindiği dev yatırımları hükümetimizin desteği ile ilçemize kazandırdı. Saruhanlı´nın ne kadar gelişip, ne kadar yatırımlarla donatıldığını göremiyorlarsa, bu kişilere söylenecek bir sözümüz yoktur.

Şunu özellikle ifade etmek isterim ki, Saruhanlılı kardeşlerimiz Belediye Başkanımıza yönelik atılan iftiraya inanmamıştır. Yüce milletimiz, ülke genelinde olduğu gibi, ilçemizde de kimin hizmet ettiğini, kimin bu hizmetlere gölge düşürmeye çalıştığını çok iyi biliyor.

Söz konusu olayla ilgili gerek Belediye içinde, gerekse dışında her kimin suçu varsa gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Bizler Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak, halkımızla birlikte Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı´nın arkasındayız.?

Gökmen, Yüreğinde iman sevgisi olan herkesin, bu tür olaylar karşısında Hucurat Suresinde geçen, "Ey müminler, size fasık biri bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeyerek bir topluluğa karşı kötülük edersiniz de sonra yaptığınıza pişman olursunuz." ayetini hatırlamalarını tavsiye ettiğini de sözlerine ekledi.



İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.08.2017 17:51:32 979 0
Tarih: 02.08.2017 17:51 Güncelleme: 02.08.2017 17:51
Haberi Sesli Oku