Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Gökçeköy'de Öğrenciler Çöp Topladı

Gökçeköy'de Öğrenciler Çöp Topladı

GÖKÇEKÖY - Saruhanlı İlçesine bağlı Gökçeköy Beldesi İlköğretim Okulu öğrencileri, "Yeşilay Haftası" etkinlikleri kapsamında beldenin sokaklarında çöp topladı.

ÖĞRENCİLER ÇÖP TOPLADI

 

GÖKÇEKÖY - Saruhanlı İlçesine bağlı Gökçeköy Beldesi İlköğretim Okulu öğrencileri, “Yeşilay Haftası” etkinlikleri kapsamında beldenin sokaklarında çöp topladı.

 

Gökçeköy’de ellerinde poşetlerle sokak sokak dolaşan öğrenciler yerdeki çöpleri topladılar. Bazı öğrenciler ise vatandaşlara alkol, uyuşturucu ve sigaranın zararlarını anlatan broşürlerden dağıttı. Bir kısım öğrenciler de ellerinde “İçki giren evden akıl çıkar”, “İçki öldürür kumar süründürür” yazılı pankartlar taşılar.

 

Gökçeköy Belediye Başkanı Nasuh Tosun da düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilere destek oldu. Etkinlikte Okul Müdürü Hasan Hüseyin Kocaoğlu ve öğretmenlerde bulundu.

 

Başkan Tosun, burada yaptığı açıklamada Toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıkların ülke ekonomisinde büyük kayıplara neden olduğunu ifade ederek şöyle dedi;

 

 “Zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, manevi değerlerimizden insanları uzaklaştırmaktadır. Bu maddelere karşı mücadele eden çalışmaları desteklemek, sorumluluk taşıyan herkesin görevi olmalıdır.”

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor