SARUHANLI/GÖKÇEKÖY - MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy ile Kayışlar Mahalleleri arasındaki 10 kilometrelik yol, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlanmaya başlandı. Yıllardır bakımsız halde olan yolda başlatılan çalışma, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde planlanan bin 800 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için ekipler, sahada var gücüyle çalışıyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy ile Kayışlar Mahallelerini birbirine bağlayan yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlanmaya başladı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak da takip etti. Yıllardır bakımsız halde olan yolda başlatılan çalışmanın Gökçeköy ve Kayışlar Mahallesi sakinlerini sevindirdiğini belirten Ulak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün köy yollarının asfaltlanması konusuna hassasiyetle yaklaştığını söyledi.

Yolların Kalitesi Artıyor

         Gökçeköy ve Kayışlar Mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolun satıh kaplama işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ?Vatandaşlarımızın daha güvenli ve kaliteli bir yol üzerinde ulaşım sağlamaları için asfaltlama çalışmalarını başlattık. Yolda çalışmalar sürüyor. Yama işlemleri ve satıh kaplama serimi tamamlandıktan sonra yolun kalitesi artacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun? diye konuştu.



10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

Tarımın kalbi 4 gün boyunca Manisa'da attı

Basketbol Süper Ligi: Glint Manisa Basket: 82 - Trabzonspor: 93

Manyetik titreşimlerle, bağımlılığa karşı 'Sil baştan tedavi'

Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı

Motosiklet kazası: 1 ölü

Eski başkan araç kullanırken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

TDED Manisa Şubesi Türkiye Birincisi Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.10.2015 18:42:34 1109 0
Tarih: 01.10.2015 18:42 Güncelleme: 01.10.2015 18:42
Haberi Sesli Oku