Anahtar Kelimeler: GittiGidiyor ".. Awards' Diamond " sahibi

SARUHANLI - GittiGidiyor, Şikayetvar tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 'Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri'nde (Achievement in Customer Excellence - A.C.E Awards) E-Ticaret Pazar Yeri Kategorisi’nde en iyi müşteri deneyimini sunan marka olarak elmas ödüle (Diamond Award) layık görüldü.

GittiGidiyor açıklamasına göre, Şikayetvar tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. GittiGidiyor, sektöründe en iyi müşteri deneyimini yaşatan marka olarak, E-Ticaret Pazar Yeri Kategorisi’nde elmas ödülü almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Müşteri Mükemmelliği Direktörü (Chief Customer Excellence Officer-CCXO) Işıl Özalp, müşteri deneyimini ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.

GittiGidiyor’da kullanıcı memnuniyetini merkeze koyduklarını ve iş süreçlerini bu doğrultuda geliştirdiklerini aktaran Özalp, müşterileri daha yakından tanımak için belli periyodlarda farklı müşteri gruplarına anketler yapıp onların istek ve ihtiyaçlarını ön planda tuttukları projeler ürettiklerini kaydetti.

Özalp, 'Önce Müşterim Çözüm Merkezimiz sayesinde, kullanıcılarımızın beklentilerine cevap verip kendilerini özel hissedecekleri bir dünya tasarlıyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımız sonucunda başarılarımızın ödüllerle taçlandırılması gurur verici. Şikayetvar tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta kazandığımız bu ödülle sektörümüzde en iyi müşteri deneyimini yaşatan marka olmaktan mutluluk duyuyoruz' ifadelerini kullandı.

GittiGidiyor bu yıl ayrıca Awards International tarafından düzenlenen Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri'nde (Turkey Customer Experience Awards) e-ticaret alanında, Kriz Döneminde Müşteri Deneyimi Gümüş Ödülü’nün de sahibi olmuştu.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 26.06.2021 07:19:00 743 0

Tarih: 26.06.2021 07:19
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 16:47:00